Wednesday, October 14, 2015

Bogi és az "A" bizonyos kalitka fátyol - birdcage bridal veil for Bogi

 Jött az udvarias levél, egy kedves, közvetlen menyasszonytól, hogy nem egészen egy hónap múlva esküvő és szeretné, ha az álmát, "A" kalitka fátylát én valósítanám meg. Megható volt és én igent mondtam, innentől kezdve 47 levelet váltottunk. Ma jött a 48. ezekkel a csodás fotókkal. Örömöm leírhatatlan, mint minden fotó érkezésekor.

Csodás  pár, elegáns menyasszony és ruha és az Ő megálmodott fátyla. 


Bogi és koszorúslányai  színeiben 
 
Bogi írása sugárzik a pozitív gondolkodástól. Jól esett, hogy maximálisan megbízott bennem. Elképesztően jól tűrte a napok gyors pergését. Végül is megszületett a fátyla, gyorsan azonosulni tudott vele és boldogan viselte . 


Ez a fátyol egy dupla fazonú, hátul külön réteggel, a menyasszony rövid haja miatt választotta ezt a fazont. Igazán ünnepivé varázsolta. Oldalt finom tollakkal és egy nagyobb strasszos brossal kiegészülve, ami a szintén strasszos ruhához finoman illeszkedett.  Boldogan állapíthatom meg, valóban tökéletes kiegészítője lett a nagy napra. 


Őrségi menyasszony lévén ízelítőt kaphatunk a fotókból, mennyire megnyugtató, szerethető ez a környezet, nem csoda, hogy ennyire kedvesek,  életvidámak az ott élő emberek
Engem is mindig elvarázsol, amikor ott vagyok. 


 "Kéz a kézben táncolunk, forog velünk a föld, kéz a kézben álmodunk magunknak szebb jövőt" ...... 

(Friderika dala jutott rólatok eszembe)
Kívánom váljon valóra minden álmotok !


Gratulálok Nektek és köszönök mindent!
ArtEra Bridal headdress

Era
Kérlek mutasd meg házasulandó ismerősödnek is, köszönöm.
Blog teljes tartalma védett, további felhasználásukkal szerzői jogokat sérthet!

No comments:

Post a Comment