Monday, November 24, 2014

Torta ihlette kiegészítők ezúttal türkiz - barack - elefántcsont színben - wedding style inspired by cake

Szerelem volt első látásra a torta, nem is haboztam sokáig, hisz érett ekkor már ez a színösszeállítás bennem. Romantikus vintage stílus az én közegem, így nem volt nehéz, adta magát hogy a fejdísz és kardísz mellé egy  csipke, selyem csokor is szülessen, brossokkal.  Minden szirmát kézzel formáztam, egyediek az anyagok és a brossok is, a csipke virág közepén mind saját készítésű ékszergyöngyözés így nem könnyű leutánozni. Én sem tudnék még egy ugyan ilyet létrehozni, így csak egy menyasszonynak lehet. Ezt elteheted emlékbe, vagy dobócsokorként valakinek nagy örömére, esetleg koszorúslányodnak, szülőköszöntőnek is ajánlom. 
A fejdísz is ugyan ezekből az anyagokból és stílusban készült, két krokodil csipesszel jó erősen tart és oda teszed a hajadban, ahova csak szeretnéd. Oldalt, vagy a fátyol tövébe, esetleg kalitka fátyolra, vagy  hátra a kontyod alá ha magasra emelt  a konty, ami most ismét jön vissza a divatba.
Cake     Leslea Matsis torta készítő specialista, aki Új - Zélandon él és alkot, elbűvölő, számomra nagyon tetsző tortákat. Ha te is romantikus vagy, és szeretnéd ha a te tortád is hasonló lenne, van remény. Kishazánkban is sok mestercukrász ilyen színvonalon alkot és ezt a stílust is művelik. Hiszen ezek a párosítsok nem öncélúak, szeretnék segíteni ebben a sok-sok lehetőségben, ami manapság az esküvő szervezésében hat  a házasulandókra. Ha beleszeretsz valamibe, akkor az  a tiéd, a te stílusod, ne keresgélj tovább, mert összezavarodsz. A kardísz is kerülhet csuklóra de ahogy most divatos felső karra is. Örömteli készülődést kedves menyasszonyok! 

A termékek és a fotók saját készítésűek, szerzői jogokkal védett.

No comments:

Post a Comment