Thursday, June 7, 2012

Menyasszonyi fátyol készítése a vintage jegyében, kalitkafátyol - bridal veil vintage - Birdcage veil


Bridal veil: Francia és Angol tüllből Birdcage Veil (madárkalitka fátyol), mini kalapos fátyol, szalag fátyol, mini kalitka, hajráf és több fazon, csak a képzelet szabhat határt. Fehér, törtfehér, ekrü, barack, bézs, fekete szinte biztos, hogy van készleten, ha egyéb színt szeretnél, amire szintén  van lehetőség, arra minimum egy hónapot várni kell.Együtt alkotásunk menete az elején folyamatos kapcsolattartás, ez online, amíg minden apró részletig megbeszéljük a készülő fátylat.
Ha megvan az általad kiválasztott fátyol fazon, utána a hajdíszt a ruha anyagához, stílusához igazítva érdemes formálni. Itt fontos a  menyasszony erős kitartása elképzelése mellet és az én kreativitásom az adatok függvényében és a  ruha láttán. Ezekből a hatásokból fog kialakulni a te egyéniségedre szabott fejdísz.
Hajad színét és fazonját is természetesen minden esetben figyelembe kell vennünk. Tehát jó ha fotón vagy más formában láthatom a meglévő részleteket. Árajánlat elfogadása után állok neki az elkészítésének, ami lehet 2 nap de akár több hét is, az alapanyagoktól függően, hisz a legtöbbet külföldről szerzem be, de ezt előre pontosan jelzem.

Ez után értesítelek, ha elkészültem, körbefotózom és ha te igent mondasz rá, akkor átveheted, vagy postázom.

Online is teljes egészében lebonyolítható,  a küldeményt  saját kezedbe fogod megkapni.
Örömanyának, násznépnek, fellépéshez, menyecskének, 


Fekete és piros, vagy más színben is készítek
fátylakat, kitűzőket

 saját készítésű fotók, saját készítésű termékeimről, szerzői

 jogaimat fenntartom

A fátylak  ára mérettől változik, a kiválasztott fátyol árát meg tudom mondani. A fejdísz, kalap virág külön tétel, mindig az anyagtól, munkaigénytől függ. Mindig egyeztetek a végső árról, mielőtt megkezdem a munkám. Sok-sok fotó és kérdés és levél fog hozzád érkezni, ami azért szükséges, hogy minden menyasszony azt kapja, amit megálmodott és megrendelt. Videókkal is fogom segíteni a döntést.      
      Leggyakoribb fazonok egész arcot betakaró, arc előtt végigfutó,  csak körben de szem alá érő vagy mini kalitka fátylakat és további sok-sok fazon lehetséges. Anyaguk francia vagy angol tüll, az angol merevebb, jobban tartja a formáját, nagyobb méretű a rombusz minta, míg az Francia lágyabb, jobban formázható a fejen, apróbb rombusz mintás. Méretileg is változóak a tüllök, ez is meghatározza a készítésnél a lehetőségeket.


Álmodd meg, én megpróbálom megvalósítani. Itt  is találsz hozzá ötleteket, saját válogatásból   Megrendelésed megteheted  a nap bármely szakában, rugalmas és elérhető vagyok. 

Kérlek mutasd meg házasulandó ismerősödnek is, köszönöm. 
Elérhetőségeim 
-  contact details
arterabridal@gmail.com
facebook - https://www.facebook.com/ArtEra.Bridal.headdress


Üzletszabályzat:
Mivel egyedi megrendelést készítek, mindig sok egyeztetéssel és a végső postázás előtti fotókkal és leírással tájékoztatlak az elkészült termékről. De ha még is felmerül benned, hogy nem ezt szeretted volna, vagy nem áll jól, kérlek vedd figyelembe üzletpolitikámat. Az a célom, hogy a termékkel meg légy elégedve, azt viseld a nagy napodon, ha csak rajtam múlik. És itt a hangsúly. Esküvői kellékeket jellegéből adódóan nem vásárolok vissza. Megrendelésre készült terméket nem vásárolok vissza.  Erre azért van szükség, mert megrendeléskor én is rendelhetek olyan alapanyagokat, amit csak erre a termékre vásárolok meg, neked szabom ki és így tudom az üzletet biztonságosan fenntartani. Remélem azonban, hogy  marad ez a tendencia, mi szerint eddig egy alkalom volt, hogy  a vissza vételre muszáj volt sort kerítenem, a menyasszony meggondolta magát és önkényesen egy hét múlva visszaküldte a kalapos fátylat. 
Hogy a visszaéléseket elkerüljem, és továbbra is itt tudjak maradni nektek, ezért született meg ez az üzletpolitikám, mely a jogszabályokkal is egyezik. 

A fennmaradó 99 %-ban pedig nagyon jó kapcsolat alakult ki a menyasszonyokkal, és jó hangulatban vették át  a terméket, szívesen jelezték felém ezt fotókkal és kapcsolattartásukkal is. Köszönöm Nektek! Remélem Neked is segítségedre lehetek kedves menyasszony, én mindenkivel erre törekszem.
artera bridal logo

Instagram

No comments:

Post a Comment